This project has moved. For the latest updates, please go here.

FBA Pack and SSL

Jun 13, 2012 at 12:19 AM

Hi Guys,

We have a public facing HTTPS website created in sharepoint 2010. This site had the FBA pack working on it for sometime during development. We are in the process of migrating to the production environment at the moment and all appears to be working. We have aquired the SSL certificates and have applied them to the website with no errors and the lock icon appears when browsing the site.

We have come across an issue whereby if a non-authenticated navigates to any page on the site, they do not get any errors or warnings however if an authenticated user navigates to the exact same pages (actually any page on the site), they get a warning about mixed content being display on the page.

Can you please help in identifying why this is occurring.

Thank you 

Jun 13, 2012 at 1:13 AM

I have double check the view source screen and there is nothing on the page that refers to HTTP, all refer to HTTPS.

I have opened Fiddler and nothing is being displayed for HTTP also. This is only occurring for authenticated users. The only thing that is hidden from non-authenticated users is the Site Actions menu. Everything else on the page is exactly the same. 

 

 

Coordinator
Jun 13, 2012 at 2:20 AM

So fiddler shows everything as https, yet you still get the mixed content message? If this is a site that's publicly available, shoot me the url and some credentials.

Jun 13, 2012 at 4:32 AM

I think we have managed to eliminate the codeplex FBA pack.

Thank you for your assistance.

From: ccoulson [email removed]
Sent: Wednesday, 13 June 2012 11:20 AM
To: Fadi Sarawan
Subject: Re: FBA Pack and SSL [Sharepoint2010FBA:359379]

From: ccoulson

So fiddler shows everything as https, yet you still get the mixed content message? If this is a site that's publicly available, shoot me the url and some credentials.